Media Coverage

Archive
 • Emerce - 28 February 2018

  Google deed onderzoek naar de meest gebruiksvriendelijke mobiele reiswebsite van Nederland. HotelSpecials eindigde samen met KLM op een gedeelde 3e plaats. Iets om trots op te zijn!

  Read more
 • Pretwerk - 07 February 2018

  De juiste Award voor de juiste doelgroep. De Award voor het ‘Meest kindvriendelijke vakantiepark’ is bijvoorbeeld gebaseerd op de reviews die geschreven zijn door families. Immers, een stel zonder kinderen zal een vakantiepark niet kindvriendelijke beoordelen, omdat zij niet naar deze faciliteiten op zoek zijn.

  Read more
 • Reisprofs - 06 February 2018

  Overnachten in de beste hotels: wie wil dat niet? We struinen heel internet af op zoek naar het hotel die het beste bij onze wensen past. Om de zoektocht wat gemakkelijker te maken, heeft HotelSpecials ook dit jaar weer de HotelAwards uitgereikt.

  Read more
 • Hospitality Management - 24 November 2017

  HotelSpecials heeft de Dutch Search Award binnen weten te halen voor de categorie ‘Beste gebruik van Search in Travel’. Het in Haarlem gevestigde boekingsbedrijf verslaat hiermee de concurrenten OAD en Weekendjeweg

  Read more
 • Frankwatching - 07 September 2017

  Het contant veranderende karakter van de reisindustrie maakte dat BookerZzz intern overstapte op de OKR-methode. Aan de hand van fouten maken en successen behalen, beschrijft Remco Hofstede 5 learnings over het introduceren van OKR’s.

  Read more
 • Emerce - 30 August 2017

  Hoe stuur je Google AdWords en Bing Ads bij met ruim 6.000 accommodaties op twaalf verschillende websites? Het onlinemarketingteam van BookerZzz is op zoek gegaan naar een oplossing om de marketingkosten efficiënt te kunnen managen.

  Read more
 • AHGZ - 30 June 2017

  HotelSpecials eröffnet nun eine Niederlassung in Berlin. Damit will man noch näher an den deutschen Hotel- und Unterkunftspartnern sein.

  Read more
 • Emerce - 6 July 2017

  Welke Nederlandse reismerken scoren het best op social media? Emerce en Buzzcapture presenteren de kwartaalmonitor Social Travel 30. Met een verrassend grote rol voor vakantieparken/-huizen.

  Read more
 • Algemeen Dagblad - 11 April 2016

  Ouders en vooral schoonouders zijn niet de meest populaire reisgenoten. Dat blijkt uit onderzoek van BungalowSpecials onder 1.000 respondenten. Bijna 4 op de 10 Nederlanders gaan liever helemaal niet op reis, dan dat ze de vakantie met hun schoonfamilie moeten vieren.

  Read more
 • Pretwerk - 18 Januari 2017

  BookerZzz heeft goed bezochte platformen voor bungalowvakanties in o.a. Nederland (BungalowSpecials.nl), België en Duitsland. Uit de boekingscijfers is er een verschil te zien in het zoek- en boekgedrag in de verschillende landen.

  Read more
 • RTV Oost - 7 Februari 2017

  Overijssel is de grote winnaar van de BungalowSpecials Award 2017. Van de in totaal 35 verschillende categorieën zijn er zes awards gewonnen door vakantieparken in het Overijsselse Vechtdal.

  Read more
 • Emerce - 10 February 2017

  HotelSpecials opent binnenkort een kantoor in Berlijn om dichter op de markt te zitten. Directeur Remco Hofstede verwacht dat de omzet uit Duitse markt dit jaar met nog eens vijftig procent groeit.

  Read more
 • Hospitality management - 01 augustus 2016

  Afgelopen april lanceerde BungalowSpecials het communicatiemiddel WhatsApp ter ondersteuning van de klantenservice. Omdat dit erg succesvol blijkt te zijn, heeft BookerZzz BV besloten dit nu ook voor HotelSpecials.nl te introduceren. Sinds juli kunnen klanten ook via dit middel contact opnemen met de klantenservice.

   

  Read more
 • RTL Nieuws - 17 April 2016

  De aanslagen in Brussel hebben grote invloed op de reisbranche. Nederlanders zoeken minder naar hotels in Brussel en ook andere Belgische steden verliezen aan populariteit. Direct na de aanslagen zag de website Hotelspecials een flinke daling in het aantal mensen dat zocht naar een hotel in Brussel.

   

  Read more
 • CustomerFirst - 14 April 2016

  ‘Om dichterbij de gast te staan dan ooit’, is BungalowSpecials gestart met het inzetten van WhatsApp. Door klachten en vragen sneller en meer efficiënt af te handelen, mikt de vakantiehuizenaanbieder op een verhoging van de klanttevredenheid.

  Read more
 • TraveLink - 11 March 2016

  Nach dem Erfolg des Labels HotelSpecials.de ist das niederländische Online-Unternehmen BookerZzz jetzt mit HotelSpecials.at auch auf dem österreichischen Markt vertreten. Die Alpenrepublik ist damit das siebte Land, in dem Kunden über das Buchungsportal HotelSpecials die besten Angebote für den perfekten Hotelaufenthalt finden können.

  Read more
 • Pretwerk - 10 Februari 2016

  Vakantiepark Efteling Bosrijk, op een steenworp afstand van het attractiepark, heeft dit jaar voor de derde keer op rij de BungalowSpecials Award gewonnen voor het ‘Beste vakantiepark van Nederland’. Sinds de start van de BungalowSpecials Awards in 2013 staat het bungalowpark aan kop.

  Read more
 • Marketingfacts - 9 november 2015

  Interview met Remco Hofstede. Remco Hofstede begon zijn loopbaan in een videotheek. Inmiddels is hij als co-founder van BookerZzz, bekend van vakantiesites Hotelspecials.nl en BungalowSpecials.nl, goed voor zes miljoen.

  Read more
 • Twinkle - 26 maart 2015

  Bol.com, Proforto.nl en Hotelspecials hebben een Thuiswinkel Awards-vakprijs in ontvangst genomen. De webwinkels wonnen respectievelijk de prijs voor Beste Mobiele Webwinkel, Beste Startende Webwinkel en de Cross Border E-commerce Award.

  Read more
 • Emerce - 26 september 2013

  Dennis Van Allemeersch vertrekt als hoofd eBay Classifieds Noord-Europa B2C en neemt de leiding over Hotel Booker. Daarmee komt hij aan het hoofd te staan van e-commercesites die zich richten in Nederland en Scandinavië.

  Read more
Downloads
Alain Manche Contact