Berlijn favoriete herfstbestemming onder Nederlanders

Haarlem, Netherlands - 05 september 2014

Haarlem – 5 september 2014 – Deze herfst boeken Nederlanders massaal een stedentrip naar de Duitse stad Berlijn blijkt uit onderzoek van HotelSpecials. Berlijn is dit jaar de nummer 1 herfstbestemming terwijl de stad vorig jaar nog op nummer 6 stond. Dat de stad zo in trek is dit jaar, komt waarschijnlijk door de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Opvallend is dat ook Parijs deze herfst vaker wordt geboekt. Vorig jaar stond deze bestemming niet in de top 10 terwijl de Franse stad nu op de 6e plek eindigt. Andere topbestemmingen deze herfst zijn Antwerpen, Maastricht en Den Haag.

Ook bij de Belgen zijn Duitse bestemmingen meer in trek deze herfst. Düsseldorf kwam vorig jaar niet in de top 10 voor maar dit jaar staat deze bestemming op nummer 2. Andere nieuwkomers in het rijtje zijn Rotterdam, Maastricht en Eindhoven.

Over HotelSpecials.nl
HotelSpecials.nl is opgericht in 2002 en onderdeel van Hotel Booker B.V., evenals HotelSpecials.be, HotelSpecials.de, HotelSpecials.no, HotelSpecials.dk, HotelSpecials.se en HotelAanbiedingen.nl. HotelSpecials.nl werkt nauw samen met ruim 4000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië. Dit aantal groeit dagelijks. De missie is om onze klanten er vaker tussenuit te laten gaan met meer waar voor hun geld.

Downloads