BungalowSpecials breidt uit met Britse zusterwebsite

Haarlem, Netherlands - 2 juni 2015

BungalowSpecials breidt uit met Britse zusterwebsite: HolidayParkSpecials.co.uk!

Haarlem, 2 juni 2015 – Here we go! Vandaag lanceert BungalowSpecials haar nieuwe Britse boekingswebsite HolidayParkSpecials.co.uk. Dit maakt het mogelijk voor Engelse toeristen om kennis te maken met het brede aanbod aan vakantieparken en zo een voordelige vakantie te boeken. Net als zusterwebsite BungalowsSpecials.nl staat de nieuwe website in het teken van snel, eenvoudig en goedkoop boeken van bungalowpark-aanbiedingen in binnen- en buitenland. Hierbij staan gebruiksgemak, klantvriendelijkheid en een ruime keuze centraal.

Service op maat voor de Britse consument

Bij HolidayParkSpecials kunnen Britse vakantieliefhebbers genieten van scherpe prijzen, hoge kortingen, topbestemmingen en uitstekende klantenservice. Ook wordt er ingespeeld op specifieke wensen zoals accommodatietypes, verblijfslocaties en persoonlijke voorkeuren.

Uit eigen onderzoek blijkt dat met name kustbestemmingen en veelzijdige accommodaties in Franse provincies als Normandië en Bretagne gewild zijn bij onze overzeese buren. Daarom geeft BungalowSpecials de Britten de kans te genieten van het comfort van een bungalowvakantie aan de Franse of Nederlandse kust, of op een van de andere honderden bestemmingen. Het assortiment wordt dagelijks uitgebreid met vakantieparken in Duitsland, Nederland, België, Spanje, Italië, Oostenrijk en Luxemburg. Bovendien gaat BungalowSpecials deze zomer ook zelf de Noordzee oversteken, om haar aanbod te vergroten met accommodaties in de mooiste gebieden van Groot-Brittannië.

Over HolidayParkSpecials

HolidayParkSpecials.co.uk maakt gebruik van de expertise en ervaring waarmee haar Nederlandse zusterlabel BungalowSpecials.nl in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot één van de best bezochte boekingssites van Europa (+250.000 unieke bezoekers per maand). Beide websites zijn onderdeel van het in 2005 opgerichte Bungalow Booker B.V, gevestigd in Haarlem. Vanuit deze onderneming werken BungalowSpecials.nl, BungalowSpecials.be, FerienparkSpecials.de en HolidayParkSpecials.co.uk nauw samen met 800 bungalowparken in 8 landen. Samen met zusteronderneming Hotel Booker B.V. heeft zij 110 medewerkers in dienst.

Downloads