BungalowSpecials celebrates its 10 years

Haarlem, Netherlands - 10 april 2015

 Al 10 jaar op vakantie met BungalowSpecials in binnen- en buitenland

Haarlem, 10-april 2015 – BungalowSpecials.nl bestaat precies 10 jaar. In deze periode is BungalowSpecials uitgegroeid tot één van de grootse aanbieders van bungalowvakanties in Europa. Dit dankzij honderdduizenden boekers die de weg naar BungalowSpecials hebben gevonden. Niet alleen trakteert BungalowSpecials hen op jubileumdeals; ook laat ze Oostenrijk en Groot-Brittannië spoedig kennis maken met haar feestelijke aanbiedingen.

Op 10 april 2005 startten fervent (bungalow)vakantiegangers Nick Stals en Remco Hofstede BungalowSpecials.nl in navolging van hun boekingswebsite HotelSpecials.nl. ‘Alles is mogelijk via internet, maar het eenvoudig online vinden van een goedkoop en comfortabel bungalowpark bleek een onmogelijke opgave te zijn. Vanuit deze behoefte werd het idee voor BungalowSpecials.nl geboren’ aldus oprichter en directeur Remco Hofstede. Een behoefte die ook bij vakantiegangers leeft, gekeken naar de ruim 200.0000 boekers die BungalowSpecials in 10 jaar op haar naam heeft staan.

Van een hand vol bestemmingen naar bijna 800 parken in 8 landen

De boekingswebsite begon met een overzichtelijk aanbod aan Nederlandse vakantieparken en ketens, maar groeide dankzij een stevige internationale ambitie snel uit tot een grote speler in Europa. Het assortiment van BungalowSpecials bestaat inmiddels uit 750 parken, verdeeld over 8 Europese landen. Een aantal dat dagelijks toeneemt. Iets dat volledig past bij de passie van het BungalowSpecials-team om letterlijk en figuurlijk altijd een stapje verder te gaan.

BungalowSpecials lanceert label in Oostenrijk en Groot Brittannië

‘De behoefte aan bungalowvakanties reikt verder dan onze landsgrenzen. Na de lancering van een Belgisch en Duits label in 2014 is het daarom een logische volgende stap om Oostenrijk en Groot Brittannië te laten kennismaken met ons aanbod’ aldus oprichter en directeur Remco Hofstede. Oostenrijkers en Engelsen zullen spoedig ook gebruik kunnen maken van de voordelige deals van BungalowSpecials. Zo zien HolidaySpecials.co.uk en FerienparkSpecials.at aankomende zomer het licht. Of BungalowSpecials na de volgende 10 jaar over de hele planeet over labels en aanbod beschikt, is nog niet zeker maar dat lijkt Hofstede wel een ‘werelds’ vooruitzicht.

Over BungalowSpecials.nl

BungalowSpecials is een online vakantieaanbieder met een specialisme op het gebied van accommodaties op vakantieparken. Ze is opgericht in 2005 als onderdeel van Bungalow Booker B.V. Dit vanuit de behoefte van vakantiegangers om snel, eenvoudig en veilig te zoeken naar een goedkope bungalowvakantie met keuze uit de meeste bestemmingen. Wij werken samen met ruim 750 bungalowparken in 8 landen verspreid over Europa. Samen met zusterorganisatie Hotel Booker B.V., bekend van de websites HotelSpecials en HotelAanbiedingen behoort BungalowSpecials.nl, tot dé beste aanbieders van Europese vakantiebestemmingen.

Downloads