BungalowSpecials introduceert de BungalowWeek

Haarlem, Netherlands - 3 november 2016 -

Haarlem, 3 november 2016 – In het laagseizoen kampt de recreatiemarkt met een lage bezetting. Bij bungalowparken bedraagt de gemiddelde bezettingsgraad in de wintermaanden slechts 27%. Hier haakt BungalowSpecials vanaf vandaag op in met de BungalowWeek. Tijdens deze week kan er extra voordelig een verblijf op een vakantiepark geboekt worden voor het laagseizoen (november tot en met maart 2017).

De BungalowWeek

‘De BungalowWeek is in het leven geroepen om de klant op een transparante manier te bedienen’, aldus Remco Hofstede, CEO van BookerZzz. ‘We zien in deze drukke periode dat mensen weinig tijd én geld hebben aangezien Sinterklaas en Kerst dichterbij komen. Toch wordt er in deze periode al veel gezocht op aanbiedingen voor het najaar en daarin willen wij de consument graag tegemoet komen’.

De gemiddelde bezettingsgraad op vakantieparken ligt in de wintermaanden maar rond de 27%. In januari dit jaar was dit aandeel slechts 21,5% (Bron: CBS). Daarom zijn de deelnemende vakantieparken erg tevreden met de BungalowWeek. Zo meldt Martijn Meppelink, directeur van Vakantiepark Westerbergen: ‘Tot aan maart kennen wij een lastige periode. Veel gasten zijn druk bezig met Sinterklaas en Kerst. Tijdens de BungalowWeek komen we op één lijn met de gast die zeer voordelig kan verblijven in één van onze vakantiehuizen’.

Slechts een week beschikbaar

De kracht van de BungalowWeek zit in de beperkte beschikbaarheid en het sterke aanbod. Gasten kunnen de deals boeken van donderdag 3 november tot en met donderdag 10 november.

Bij de selectie van de deelnemende parken is er gelet op de kwaliteit van de vakantiehuizen en zijn er alleen premium accommodaties, bijvoorbeeld van Roompot en Landal GreenParks, geselecteerd.

Al vanaf € 129,- kan er een verblijf in een wintervaste accommodatie worden geboekt. In dat bedrag zitten bovendien enkele bijkomende kosten, waaronder eindschoonmaak. Er worden verblijven aangeboden in vier- en zespersoons vakantiehuizen in Nederland en Duitsland.

Deelnemende vakantieparken

Aan de BungalowWeek doen 24 vakantieparken mee. Daarnaast wordt de BungalowWeek ook gehouden op BungalowSpecials.be en FerienparkSpecials.de, het Belgische en Duitse label. De BungalowWeek is de tegenhanger van de bekende HotelWeek, georganiseerd door HotelSpecials.

Kijk voor meer informatie en alle deelnemende vakantieparken op: http://www.bungalowspecials.nl/bungalowweek.html.

Downloads