De beste hotels van de leukste bestemmingen: HotelAwards 2018!

Haarlem, Netherlands - 06 Februari 2018
Logo

06 februari 2018, HAARLEM – Overnachten in de beste hotels: wie wil dat niet? We struinen heel internet af op zoek naar het hotel die het beste bij onze wensen past. Om de zoektocht wat gemakkelijker te maken, heeft HotelSpecials ook dit jaar weer de HotelAwards uitgereikt!

Perfect voor een citytrip of rust in de natuur

Na een hele dag op stap is het heerlijk om te weten dat je in een goed, comfortabel hotel overnacht. Tijd voor een heerlijke douche of bad, een kopje koffie in een gezellige lounge en natuurlijk een perfecte nachtrust. Om jouw citytrip zo comfortabel te maken, zijn de meeste HotelAwards van HotelSpecials uitgereikt in de leukste steden. Altijd al eens naar Berlijn, Dresden, Groningen, Leuven of Frankfurt willen gaan? Met de winnende hotels in deze steden heb je gegarandeerd de beste overnachting!

Als je liever een frisse neus haalt in de natuur, dan kunnen we je daar uiteraard ook mee helpen. Wij hebben ook de beste hotels gevonden voor een mooie wandeling op de Veluwe, aan onze hele kustlijn en op de Waddeneilanden.

Niet op zoek naar een bepaalde locatie?

Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een van onze thema awards. We hebben gemerkt dat de complete beleving van de hotelovernachting steeds belangrijker wordt. En daar willen we best een stukje voor rijden. Ga je met je partner op stap? Kies dan eens voor het Meest Romantische hotel in België en laat je verrassen! Als wellnessliefhebber kies je voor het Beste Wellness hotel in Duitsland of in ons eigen Nederland. Dit jaar hebben we ook een aantal nieuwe thema awards, zoals het beste hotel met bubbelbad en de mooiste suite. Alles om de puntjes op de i te zetten tijdens jouw overnachting.

HotelSpecials ging op pad om de Award voor het meest bijzondere hotel uit te reiken. Post-Plaza Hotel in Leeuwarden was hier heel erg blij mee.

Post-Plaza Hotel

Keuze gemaakt?

Ben je eruit waar je heen wil of voor welke beleving jij deze keer wil gaan? Top! Op onze website kun je dan eenvoudig je hotel kiezen. De winnende hotels kun je het hele jaar door herkennen door een ster op de hotelpagina. Een compleet overzicht van alle hotels met een Award vind je hier.

Over HotelSpecials

HotelSpecials is opgericht in 2002 en is onderdeel van BookerZzz. Het bedrijf heeft de volgende labels: HotelSpecials.nl, HotelSpecials.be, HotelSpecials.de, HotelSpecials.at en HotelSpecials.se. Het boekingsbedrijf werkt nauw samen met vele hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië en het aantal partners groeit iedere dag. Het succes van HotelSpecials zie je terug in de naam. HotelSpecials biedt met hun unieke specials altijd iets extra’s aan, van een gratis ontbijt of diner tot een gratis nacht.


Noot voor de redactie – niet bestemd voor publicatie

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Kimberley Loze: k.loze@hotelspecials.nl

 

Downloads
NL – Haarlem (HQ) Contact
  • NL – Haarlem (HQ) Kennemerplein 16
    2011 MJ - Haarlem