Efteling Bosrijk beste bungalowpark van Nederland

Haarlem, Netherlands - 23 february 2015

De winnaars van de felbegeerde BungalowSpecials Awards zijn bekend!

Haarlem, 23 februari 2015 – Met het cijfer 8,6 is het bungalowpark Efteling Bosrijk in Noord-Brabant in 2014 door de gasten van BungalowSpecials.nl verkozen tot ‘Beste bungalowpark van Nederland’.

Voor het tweede jaar op rij mag Efteling Bosrijk zich een jaar lang het beste bungalowpark van Nederland noemen. Een heel bijzondere prijs, omdat deze volledig gebaseerd is op beoordelingen van vakantiegangers die via BungalowSpecials een fijn verblijf op het beoordeelde parken hebben gehad. ”Luxe huisjes en zeer goede service van het personeel“, ”kindvriendelijk park met perfecte accommodaties“ en ”midden in de natuur op een toplocatie dicht bij het pretpark“ zijn enkele quotes van gasten die na hun verblijf een beoordeling hebben ingevuld over Efteling Bosrijk.

“Voor het tweede jaar op rij door het publiek verkozen worden tot het ‘Beste bungalowpark van Nederland’ is voor ons erg bijzonder. Passend bij de gedachte dat wij steeds meer internationale gasten bekend willen maken met de sprookjesachtige verblijfsaccommodaties van de Efteling, zijn we extra trots om nu ook een jaar lang de titel ‘Meest sfeervolle bungalowpark van Europa’ te mogen dragen.” aldus Nicole Scheffers, Manager Sales & International Efteling Bosrijk.

Volop prijzen voor Landal GreenParks

Naast Efteling Bosrijk viel ook de keten Landal GreenParks volop in de prijzen. Zo is Landal Kasteeldomein de Cauberg uitgeroepen tot meest luxe bungalowpark en heeft Landal Esonstad de prijs in ontvangst genomen voor ‘Meest klantvriendelijke bungalowpark’. Bovendien draagt de gehele keten Landal GreenParks een jaar lang de titel ‘Beste bungalowparkketen van Nederland’. Daarnaast zijn er onder andere prijzen uitgereikt voor het ‘Beste bungalowpark van België’ aan Parc Les Etoiles, voor het ‘Beste bungalowpark van Duitsland’ aan Lindner Ferienpark Nürburgring en het ‘Beste bungalowpark van de Wadden’ aan Vakantiepark De Krim Texel. De prijs voor het meest kindvriendelijke park is voor Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Beoordelingen bepalen BungalowSpecials Awards

Alle boekers op BungalowSpecials.nl ontvangen na afloop van hun verblijf een uitnodiging om het bezochte bungalowpark te beoordelen. Gasten kunnen dan hun mening geven over het bungalowpark, de omgeving en activiteiten in de buurt. BungalowSpecials publiceert de beoordelingen om vakantiegangers een objectief en onafhankelijk beeld te geven van de bungalowparken op de website, gebaseerd op de oordelen van eerdere boekers.

Downloads