Efteling Bosrijk voor derde jaar op rij ‘Beste vakantiepark van Nederland’

Haarlem, Nederland - 11 februari 2016

Haarlem, 11 februari 2016 – Vakantiepark Efteling Bosrijk, op een steenworp afstand van het attractiepark, heeft dit jaar voor de derde keer op rij de prestigieuze BungalowSpecials Award gewonnen voor het ‘Beste vakantiepark van Nederland’. Sinds de start van de BungalowSpecials Awards in 2013 staat het bungalowpark aan kop. Naast de Award voor het beste vakantiepark van Nederland, sleept Efteling Bosrijk ook de Awards voor ‘Het beste vakantiepark in Brabant’ en het ‘Meest sfeervolle park’ in de wacht.

Efteling Bosrijk beste vakantiepark

De winst van de BungalowSpecials Award had voor Efteling Bosrijk een aantal doorslaggevende factoren. Zo worden door gasten van BungalowSpecials vooral de locatie dichtbij het park, de goede sfeer en de schitterende vakantiehuizen genoemd. Daarnaast draagt ook het hoge serviceniveau bij aan de winst. Zo vertelt één van de bezoekers: ‘Aan alles is gedacht, het hele verblijf is tot in de puntjes verzorgd. De hele sfeer is fantastisch.’ Efteling Bosrijk heeft met een 8,8 als gemiddeld cijfer de drie BungalowSpecials Awards gewonnen.

Wij voelen ons zeer vereerd dat we voor het derde jaar op rij verkozen worden tot ‘Beste bungalowpark van Nederland’. De 8.8 score is nog hoger dan vorig jaar en een groot compliment. Het bewijst dat onze sprookjesachtige accommodaties goed gewaardeerd worden door nationale en internationale verblijfsgasten. We vinden het extra bijzonder dat Efteling Bosrijk de titel ‘Meest sfeervolle bungalowpark van Europa’ mag dragen. Dat past prima in ons plan om een internationale korte vakantie bestemming te worden.” aldus Nicole Scheffers, Manager Sales & International Efteling.

De beste bungalowparken van 2016

De BungalowSpecials Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste bungalowparken van Nederland, België en Duitsland. Zo is vakantiepark Domaine le Boulac voor de tweede maal verkozen tot ‘Het beste park van België’. Parkgasten waarderen vooral de rustig gelegen huisjes en rustige omgeving. In Duitsland pakt Lindner Ferienpark Nürburgring voor de derde keer op rij de Award voor ‘Het beste park van Duitsland’. De Award voor de beste provincie is gewonnen door het Duitse Noordrijn-Westfalen.

Ook Landal komt als grote winnaar uit de bus. De keten wint maar liefst vier Awards waaronder die voor de ‘Beste keten’. Vakantiepark Landal Mont Royal heeft de Award voor het ‘Beste park van de Moezel’ gewonnen met een 8,0 als gemiddeld cijfer. Vooral het ‘schitterende uitzicht’ en ‘de mooie ligging van het park’ dragen bij aan de winst van de Award.

Het publiek bepaald

De BungalowSpecials Awards worden dit jaar voor de derde maal uitgereikt. De Awards worden voor honderd procent door gasten gekozen die via de website van BungalowSpecials een verblijf boeken in één van de bungalowparken. Bij thuiskomst kan de gast een review achterlaten over het park wat er geboekt is. De bepaling van de winnaars is dus volledig afhankelijk van de gasten die via BungalowSpecials.nl een verblijf boeken. In totaal zijn er door BungalowSpecials in 34 verschillende categorieën Awards uitgereikt.

Kijk voor meer informatie en alle Awardwinnaars op http://www.bungalowspecials.nl/awards.html

Downloads
NL – Haarlem (HQ) Contact
  • NL – Haarlem (HQ) Kennemerplein 16
    2011 MJ - Haarlem