Franse Campings.com neemt Nederlandse vakantiespecialist BungalowSpecials over

-

Franse Campings.com neemt Nederlandse vakantiespecialist BungalowSpecials over

Haarlem, 11-1-23 – De overname van het Nederlandse BungalowSpecials door het Franse Campings.com is een flinke consolidatie op de Europese markt voor vakanties op campings en vakantieparken.

Synergie

Remco Hofstede, één van de oprichters van BungalowSpecials: “Wij denken dat BungalowSpecials heel goed past binnen Campings.com. De campings en vakantieparken in de Benelux, Duitsland en in minder mate Frankrijk waarmee wij vanuit Nederland samenwerken, overlappen nauwelijks met die van Campings.com. Deze overname betekent dus synergie. Campings.com kan voortaan onze locaties aan haar klanten aanbieden. Zelf blijf ik bij het zusterbedrijf HotelSpecials werken aan verdere groei.”

Samen werken aan marktpositie

Jérôme Mercier, ceo van Campings.com: “Door het combineren van twee sterke marktposities biedt deze overname ons een unieke kans om stevig door te groeien op de Europese markt. Alle werknemers van BungalowSpecials komen bij ons in dienst en blijven werkzaam in Haarlem. Ik kijk ernaar uit om gebruik te maken van hun jarenlange ervaring en kennis, om de komende jaren samen verder te bouwen aan onze positie.”

De koop heeft betrekking op alle websites van BungalowSpecials, te weten villagedevacancesspecials.fr, ferienparkspecials.de, bungalowspecials.nl, bungalowspecials.be, holidayparcspecials.co.uk en feriendorfspecials.at.

Downloads