HotelSpecials doet mee met de BeCommerce Awards

Haarlem, the Netherlands - 25 April 2017

HotelSpecials.be gaat de uitdaging aan en doet mee met de BeCommerce Awards. Hierbij wensen ze publieksfavoriet te worden in de categorie Travel en gaat hiermee de strijd aan met Travelbird, die ook in deze categorie meedingt naar de prijs.

Wie is het lievelingetje van het publiek?

Vanaf 25 april tot 13 mei 2017 kunnen consumenten hun favoriete webwinkel beoordelen en een rapportcijfer geven. In een online enquête wordt er onder andere gevraagd naar de kwaliteit, prijs, overzichtelijkheid en diversiteit van het aanbod, service en gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel. De website met het beste rapportcijfer wint de publieksprijs. Breng hier je stem uit. De uitreiking van de BeCommerce Awards vindt plaats op donderdag 18 mei 2017 in het Koloniënpaleis te Tervuren.

Over HotelSpecials

HotelSpecials is opgericht in 2002 en is onderdeel van BookerZzz. Het bedrijf heeft de volgende labels: HotelSpecials.be, HotelSpecials.nl, HotelSpecials.de, HotelSpecials.at en HotelSpecials.se. Het boekingsbedrijf werkt nauw samen met vele hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië en het aantal partners groeit iedere dag. Het succes van HotelSpecials zie je terug in de naam: het aanbieden van speciale hotelovernachtingen, van gratis diner tot een gratis extra nacht.

 

945x103_StemOpOns-NL-01

Downloads