Luxe 3 tot 5-sterrenhotels voor een lage prijs tijdens succesvolle Hotelweek

Haarlem - 20 June 2017

Haarlem, 20 juni 2017 – Na de laatste Kastelen en Landhuizen editie in januari is het vandaag weer tijd voor de succesvolle zomereditie van HotelWeek. Uit intern onderzoek blijkt dat maar liefst 80% van de 435 respondenten zeer tevreden is over HotelWeek en terugkeert wanneer de HotelWeek wordt gelanceerd.

De klant let bij het boeken van een verblijf op de ligging en de prijs van het deelnemende hotel. De focus van HotelSpecials ligt tijdens deze zomereditie op een luxe verblijf in een 3-, 4- of 5-sterrenhotel met de nadruk op de lage prijs. Om de voorpret van deze zomereditie te vergroten heeft HotelSpecials – initiatiefnemer van HotelWeek – vorige week op Facebook een winactie georganiseerd. Na afloop van deze winactie zijn er maar liefst ruim 400 enthousiaste reacties binnengekomen. De winnaar ontving een gratis hotelovernachting voor twee personen in een van de door HotelSpecials geselecteerde luxe hotels.

Luxe hotels dichtbij huis of over de grens

Vanaf dinsdag 20 juni 2017 tot en met maandag 26 juni 2017 kunnen deze luxe hotels met minimaal 3 sterren geboekt worden. Er is een ruime keuze aan topbestemmingen in Duitsland en Nederland en daarnaast een aantal topbestemmingen in Frankrijk en België. Prijzen voor een luxe overnachting zijn vanaf €40,- p.k.p.n. voor een 3-sterrenhotel, vanaf €50,- p.k.p.n. in een 4-sterrenhotel en vanaf €70,- p.k.p.n.  in een 5-sterrenhotel. Er is keuze om in eigen land te overnachten, maar is het ook mogelijk om over de grens te gaan en daar te genieten van luxe verblijf. Wat dacht je van een stedentrip naar een stad in Duitsland  zoals Keulen of Düsseldorf?

Dorint An der Messe Köln, Duitsland
★ ★ ★ ★  8,7 (432 beoordelingen)
€50,- p.k.p.n.
Dit Dorint hotel ligt op ca. 10 minuten van het veelzijdige Keulen. Na een gezellige dag in het centrum kan er heerlijk worden ontspannen in de luxe spa van het hotel met onder andere een zwembad en diverse sauna’s.

Van der Valk Hotel Eindhoven, Nederland

★ ★ ★ ★  8,1 (2784 beoordelingen)

€50,- p.k.p.n.

Een combinatie van stad en natuur! Gelegen midden in de Genneper Parken, waar er tijdens het verblijf heerlijk kan worden gewandeld. Ook het centrum van Eindhoven is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. En met drie hotel-restaurants kan er ’s avonds gastronomisch worden gedineerd.

Hilton Düsseldorf, Duitsland

★ ★ ★ ★ ★  8,0 (989 beoordelingen)

€70,- p.k.p.n.

Kom tot rust in een van de ontspanningsfaciliteiten en combineer dit met een bezoek aan een van de oudste steden in Duitsland, Düsseldorf! Het hotel is gelegen nabij het levendige centrum en de bekende winkelboulevard: Königsallee.

Best Western Plus Berghotel Amersfoort, Nederland

★ ★ ★ ★  8,1 (573 beoordelingen)

€50,- p.k.p.n.

Verblijf hier op een sfeervolle locatie in een 110 jaar oud monumentaal, karakteristiek pand op de top van de Amersfoortse berg. Het pittoreske centrum van Amersfoort biedt talloze leuke bezienswaardigheden en bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van het hotel.

Kom tot rust in een oase van luxe!

Wanneer er vanaf 20 juni 2017 een verblijf is geboekt via de website van HotelSpecials, kan het wanen in een oase van luxe beginnen.Tot en met 3 september 2017 is het mogelijk te verblijven in een luxe hotel. Kom tot rust wanneer u bent aangekomen en geniet van de omgeving. ’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar, deze is altijd inbegrepen wanneer er tijdens HotelWeek wordt geboekt. De verdere invulling van de dag beslist uzelf, trek er lekker op uit in de nabije omgeving of ontspan in de luxe spa in het hotel! Het complete aanbod van de HotelWeek staat op de officiële website van HotelSpecials.

 

 

 

 

Downloads