Media Coverage

Archive
 • Sprout - 17 January 2019

  Vergelijkingssite voor hotels HotelSpecials betrok in Haarlem een kantoor dat de startupcultuur ademt: hipsterfietsen, kekke muurdecoratie en hangende banken. De Haarlemmers lieten zich inspireren door hun kernwaarden.

  Read more
 • CustomerTalk - 05 July 2018

  Tegenwoordig kunnen we de reviews van hotels niet meer wegdenken. Het is één van de belangrijkste hulpmiddelen bij het boeken van een vakantie. Dat neemt niet weg dat zeker niet alle meningen even zwaar wegen in de afwegingsproces.

  Read more
 • Emerce - 25 June 2018

  2017 was het jaar dat gebruikers voor het eerst vaker via hun smartphone dan een desktop computer online gingen. Dit fenomeen zag HotelSpecials in de cijfers terug. Dit zijn de learnings van de website-redesign van het bedrijf dat één van de mobielvriendelijkste reissites maakte.

  Read more
 • Quote - 09 JULY 2018

  “Ik herinner het mij nog als de dag van gister: het moment dat we voor het eerst 1.000 boekingen per dag maakten. Alsof we de finale van de Champions League hadden gewonnen.” Remco Hofstede vertelt het verhaal naar succes, dat niet zonder slag of stoot ging.

  Read more
 • Frankwatching - 09 JULY 2018

  Intel, Google, Amazon, Samsung en Spotify: al deze grote merken werken met de OKR-methode. Een methode om doelstellingen van je organisatie te koppelen aan meetbare resultaten. OKR’s helpen je om snel veranderingen te implementeren, ideaal dus voor bedrijven in snel veranderende branches. Hoe bepaal je OKR’s, wat zijn de voordelen ervan, en wat hebben wij ermee bereikt?

  Read more
 • Emerce - 28 February 2018

  Google deed onderzoek naar de meest gebruiksvriendelijke mobiele reiswebsite van Nederland. HotelSpecials eindigde samen met KLM op een gedeelde 3e plaats. Iets om trots op te zijn!

  Read more
 • Pretwerk - 07 February 2018

  De juiste Award voor de juiste doelgroep. De Award voor het ‘Meest kindvriendelijke vakantiepark’ is bijvoorbeeld gebaseerd op de reviews die geschreven zijn door families. Immers, een stel zonder kinderen zal een vakantiepark niet kindvriendelijke beoordelen, omdat zij niet naar deze faciliteiten op zoek zijn.

  Read more
 • Reisprofs - 06 February 2018

  Overnachten in de beste hotels: wie wil dat niet? We struinen heel internet af op zoek naar het hotel die het beste bij onze wensen past. Om de zoektocht wat gemakkelijker te maken, heeft HotelSpecials ook dit jaar weer de HotelAwards uitgereikt.

  Read more
 • Hospitality Management - 24 November 2017

  HotelSpecials heeft de Dutch Search Award binnen weten te halen voor de categorie ‘Beste gebruik van Search in Travel’. Het in Haarlem gevestigde boekingsbedrijf verslaat hiermee de concurrenten OAD en Weekendjeweg

  Read more
 • Frankwatching - 07 September 2017

  Het contant veranderende karakter van de reisindustrie maakte dat BookerZzz intern overstapte op de OKR-methode. Aan de hand van fouten maken en successen behalen, beschrijft Remco Hofstede 5 learnings over het introduceren van OKR’s.

  Read more
 • Emerce - 30 August 2017

  Hoe stuur je Google AdWords en Bing Ads bij met ruim 6.000 accommodaties op twaalf verschillende websites? Het onlinemarketingteam van BookerZzz is op zoek gegaan naar een oplossing om de marketingkosten efficiënt te kunnen managen.

  Read more
 • AHGZ - 30 June 2017

  HotelSpecials eröffnet nun eine Niederlassung in Berlin. Damit will man noch näher an den deutschen Hotel- und Unterkunftspartnern sein.

  Read more
 • Emerce - 6 July 2017

  Welke Nederlandse reismerken scoren het best op social media? Emerce en Buzzcapture presenteren de kwartaalmonitor Social Travel 30. Met een verrassend grote rol voor vakantieparken/-huizen.

  Read more
 • Algemeen Dagblad - 11 April 2016

  Ouders en vooral schoonouders zijn niet de meest populaire reisgenoten. Dat blijkt uit onderzoek van BungalowSpecials onder 1.000 respondenten. Bijna 4 op de 10 Nederlanders gaan liever helemaal niet op reis, dan dat ze de vakantie met hun schoonfamilie moeten vieren.

  Read more
 • Pretwerk - 18 Januari 2017

  BookerZzz heeft goed bezochte platformen voor bungalowvakanties in o.a. Nederland (BungalowSpecials.nl), België en Duitsland. Uit de boekingscijfers is er een verschil te zien in het zoek- en boekgedrag in de verschillende landen.

  Read more
 • RTV Oost - 7 Februari 2017

  Overijssel is de grote winnaar van de BungalowSpecials Award 2017. Van de in totaal 35 verschillende categorieën zijn er zes awards gewonnen door vakantieparken in het Overijsselse Vechtdal.

  Read more
 • Emerce - 10 February 2017

  HotelSpecials opent binnenkort een kantoor in Berlijn om dichter op de markt te zitten. Directeur Remco Hofstede verwacht dat de omzet uit Duitse markt dit jaar met nog eens vijftig procent groeit.

  Read more
 • Hospitality management - 01 augustus 2016

  Afgelopen april lanceerde BungalowSpecials het communicatiemiddel WhatsApp ter ondersteuning van de klantenservice. Omdat dit erg succesvol blijkt te zijn, heeft BookerZzz BV besloten dit nu ook voor HotelSpecials.nl te introduceren. Sinds juli kunnen klanten ook via dit middel contact opnemen met de klantenservice.

   

  Read more
 • RTL Nieuws - 17 April 2016

  De aanslagen in Brussel hebben grote invloed op de reisbranche. Nederlanders zoeken minder naar hotels in Brussel en ook andere Belgische steden verliezen aan populariteit. Direct na de aanslagen zag de website Hotelspecials een flinke daling in het aantal mensen dat zocht naar een hotel in Brussel.

   

  Read more
 • CustomerFirst - 14 April 2016

  ‘Om dichterbij de gast te staan dan ooit’, is BungalowSpecials gestart met het inzetten van WhatsApp. Door klachten en vragen sneller en meer efficiënt af te handelen, mikt de vakantiehuizenaanbieder op een verhoging van de klanttevredenheid.

  Read more