Hotel Booker B.V. introduceert Specials op Duitse vakantiemarkt

Haarlem, Netherlands - 11 maart 2014

Haarlem – 11 maart – HotelSpecials.nl, onderdeel van Hotel Booker B.V., biedt nu ook Duitse vakantiegangers de mogelijkheid om een korte vakantie te boeken. De nieuwe website HotelSpecials.de heeft een uniek business model ten opzichte van Duitse concurrenten, namelijk met een duidelijke positionering op Specials. Deze Specials bestaan uit een hotelovernachting met extra’s zoals een gratis VIP upgrade, diner of de mogelijkheid om kinderen kosteloos mee te nemen. Dat allemaal tegen een scherpe prijs. Kortom, de internetonderneming wil laten zien dat er veel meer uit een korte vakantie gehaald kan worden voor hetzelfde geld, in tegenstelling tot andere Duitse aanbieders.

‘’Ik wens onze Duitse gasten hetzelfde toe als onze trouwe Benelux klanten, namelijk dat ze nog vaker op vakantie kunnen. Door onze unieke Specials met bijbehorende extra’s, krijgen ze namelijk meer voor hetzelfde geld. Meer dan 4000 hotels staan tot de beschikking en aan het einde van dit jaar hopelijk zelfs meer dan 6000’’, aldus Dennis Van Allemeersch, algemeen directeur van Hotel Booker B.V.

Een uitbreiding naar Duitsland is een logische stap voor HotelSpecials, veelal werd er al door Duitse vakantiegangers geboekt via de Nederlandse en Belgische website. Met HotelSpecials.de wordt er geïnvesteerd in verdere groei en biedt het de reislustige Duitser verrassende bestemmingen in de Benelux, Duitsland, Scandinavië, Oostenrijk en Frankrijk. Met dit uitgebreide aanbod wordt er ingespeeld op de behoefte van de Duitse vakantieganger. Oostenrijk, Frankrijk en Nederland blijken namelijk het populairst te zijn voor korte vakanties onder Duitsers. (Bron: NBTC Holland Marketing)

Naast internationale groei heeft HotelSpecials zich ten doel gesteld om in de top 3 te blijven van de best gewaardeerde aanbieders van korte vakanties op de Europese markt (Bron: Trustpilot). De internetonderneming hecht dan ook veel waarde aan een uitstekende customer service. Met het aanbieden van deze customer service en daarnaast de Specials, laat HotelSpecials zijn klanten speciaal voelen.

Over HotelSpecials.nl
HotelSpecials.nl is opgericht in 2002 en onderdeel van Hotel Booker B.V., evenals HotelSpecials.be, HotelSpecials.no, HotelSpecials.dk, HotelSpecials.se, HotelSpecials.de en HotelAanbiedingen.nl. HotelSpecials.nl werkt als Hollandse voordeelspecialist nauw samen met ruim 4000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië. Dit aantal groeit dagelijks. De missie is om hotelboekers er vaker tussenuit te laten gaan met meer waar voor hun geld.

Downloads