HotelSpecials.de wint de Cross Border E-Commerce Award 2015

Haarlem, Netherlands - 31 maart 2015

Haarlem, 31 maart 2015 – HotelSpecials.de heeft dit jaar de prestigieuze Cross Border E-commerce Award gewonnen tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards. ‘’HotelSpecials heeft heel duidelijk internationaal succes behaald in 2014, zonder investeerders’’ aldus de jury. Met de positionering op Specials heeft HotelSpecials een uniek business model ten opzichte van Duitse concurrenten. De Specials bestaan uit een hotelovernachting met extra’s zoals een gratis nacht, VIP upgrade of diner.

“We voelen ons erg vereerd met deze erkenning. Onze Duitse gasten zijn we dankbaar voor het vertrouwen en onze hotelpartners voor de samenwerking. Dit bewijst maar weer eens de kracht van ons platform met eigen price value producten. Met HotelSpecials.de wordt er geïnvesteerd in verdere groei en bieden we de reislustige Duitser voordeel op bestemmingen in de Benelux, Duitsland, Scandinavië, Oostenrijk en Frankrijk”, aldus Dennis van Allemeersch, algemeen directeur van Hotel Booker B.V.

Naast internationale groei heeft HotelSpecials zich ten doel gesteld om in de top 3 te blijven van de best gewaardeerde aanbieders van korte vakanties op de Europese markt. HotelSpecials.de scoort een 8,6 op Trustpilot.com. HotelSpecials hecht veel waarde aan een uitstekende customer service. Door deze service en daarnaast de Specials, laat HotelSpecials haar klanten speciaal voelen.

Met het winnen van de Cross Boder E-commerce Award wordt HotelSpecials.de voorgedragen voor de longlist van de European Pure Player Award. In samenwerking met E-commerce Europe worden deze Awards op 9 juni uitgereikt tijdens de Global E-Commerce Summit 2015 in Barcelona.

Over HotelSpecials.nl
HotelSpecials.nl is opgericht in 2002 en onderdeel van Hotel Booker B.V., evenals HotelSpecials.be, HotelSpecials.de, HotelSpecials.no, HotelSpecials.dk, HotelSpecials.se en HotelAanbiedingen.nl. HotelSpecials.nl werkt nauw samen met ruim 4000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië. Dit aantal groeit dagelijks. De missie is om hotelboekers er vaker tussenuit te laten gaan met meer waar voor hun geld. HotelSpecials, altijd meer dan je boekt.

Downloads