HotelSpecials speelt in op de wellness trend met de lancering van WellnessWeek

Haarlem - 19 september 2017

Haarlem, 19 september 2017 – Na het succes van afgelopen HotelWeek start HotelSpecials vandaag een nieuwe editie, WellnessWeek.

HotelSpecials ziet een heuse trend ontstaan. Uit intern onderzoek is gebleken dat de wellness boekingen fors zijn toegenomen. Deze week zijn er bij HotelSpecials maar liefst 114 wellness boekingen gedaan, tegenover 17 boekingen van precies  dezelfde week een jaar geleden. Dit betekent dat de vraag naar wellnesshotels in een jaar met 570%  is gestegen. HotelSpecials speelt hier op in door meer dan vijftig luxe wellnesshotels aan te bieden met minimaal 30% korting.*

HotelSpecials biedt tijdens WellnessWeek luxe wellnesshotels aan op diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Vanaf vandaag tot en met maandag 25 september 2017 boek jij luxe hotels met uitgebreide wellness faciliteiten. Meer dan vijftig 3- en 4-sterrenhotels in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Zweden nemen deel aan WellnessWeek.

Boek vandaag nog!

Wanneer er vanaf vandaag een verblijf is gereserveerd via de website van HotelSpecials, kan het ontspannen beginnen. Tot en met 31 december 2017 is het mogelijk te verblijven in een luxueus wellnesshotel. Het complete aanbod van WellnessWeek is te vinden op de officiële website van HotelSpecials. Hieronder een kleine greep van het diverse aanbod.

Kom tot rust met een wolbad op de Waddeneilanden

Op het eiland Texel ligt Boutique Hotel Texel. Dit hotel is uitgerust met een High-Spa en een badjassentuin waar je in je badjas kan genieten van de schoonheid van de natuur. Voor degene die eens iets anders wil proberen is er een wolbad. Liggend in een kribbe omringd met schapenwol stijgt je lichaamstemperatuur en ontspannen je spieren en gewrichten.  Het modern ingerichte hotel staat helemaal in het teken van rust en relaxen.

Romantische wellness of toch een vriendinnenuitje?

Bij Sauna & Wellness resort Thermae 2000 kan iedereen genieten van de 60.000m² wellness. Sauna’s, stoombaden, bubbelbaden en kuurprogramma’s, hier kom je helemaal tot rust. Het bijzondere thermale water is goed voor spieren en gewrichten en heeft een extra ontspannende werking.

Ontspan in de parel van de Ardennen

Radisson BLU Balmoral Hotel ligt in Spa, België. Spa is van oudsher een kuuroord en één van de oudste toeristische bestemmingen van België. Hier kunnen gasten genieten van onder andere een hammam en sauna.

Boek je tijdens WellnessWeek een overnachting? Dan is jouw boeking altijd inclusief ontbijt. Geniet van een oase van rust in de luxe hotels die aangeboden worden tijdens WellnessWeek.

*Prijzen van WellnessWeek zijn per kamer per nacht op basis van tweepersoonsbezetting, inclusief btw en exclusief servicekosten. Servicekosten bedragen €10,- bij 1 nacht en €15,- bij 2 of meerdere nachten. Bij de prijzen staat altijd duidelijk aangegeven of deze incl. of excl. citytax is. Bij 1 nacht heb je maximaal 1x toegang tot de wellness, bij meerdere nachten minimaal 1x toegang tot de wellness, afhankelijk per hotel. 

EINDE PERSBERICHT

Over HotelSpecials

HotelSpecials is opgericht in 2002 en is onderdeel van BookerZzz. Het bedrijf heeft de volgende labels: HotelSpecials.nl, HotelSpecials.be, HotelSpecials.de, HotelSpecials.at en HotelSpecials.se. Het boekingsbedrijf werkt nauw samen met vele hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië en het aantal partners groeit iedere dag. Het succes van HotelSpecials zie je terug in de naam. HotelSpecials biedt met hun unieke specials altijd iets extra’s aan, van een gratis ontbijt of diner tot een gratis nacht.

Noot voor de redactie – niet bestemd voor publicatie

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Anne-Lotte Hartog contactpersoon van HotelSpecials. Tel.:  023 3024 631 /e-mail: a.hartog@hotelspecials.nl

Downloads
NL – Haarlem (HQ) Contact
  • NL – Haarlem (HQ) Kennemerplein 16
    2011 MJ - Haarlem